Nu Diskuterer

Farmhouse Retreat I Landet


Farmhouse Retreat I Landet

Variable taghøjder og vinkler oplever John Murray's farmhouse udvendige og afslører den ordnede og organiske konfiguration af de nye tilsætninger. Med en nikkelse til landbrugsbygninger i området valgte Murray et blycoated kobbertag til verandaen.

Variable taghøjder og vinkler oplever John Murray's farmhouse udvendige og afslører den ordnede og organiske konfiguration af de nye tilsætninger. Med en nikkelse til landbrugsbygninger i området valgte Murray et blycoated kobbertag til verandaen.

Gertrude Stein skrev engang: "Et hus i landet er ikke det samme som et landhus." Det er en subtil forskel, som arkitekt John B. Murray kan sætte pris på. Kort efter grundlæggelsen af ​​hans New York-baserede arkitektfirma, John B. Murray Architect, LLC, i 1997 søgte Murray og hans familie bare den slags landhus Stein havde i tankerne.

"I starten søgte vi ejendomme at bygge videre på," siger Murray. "Men i løbet af kigget fandt vi denne egenskab, der havde et bondehus fra midten af ​​det nittende århundrede på den. Så vi ændrede hurtigt kurset og besluttede at gøre en restaurering snarere end en ny bygning."

Med en nikkelse til landbrugsbygninger i areerne valgte Murray et blycoated kobbertag til gårdens veranda.

9 Galleri 9 Billeder

Murray har et ry for raffinerede og nådige designs og renovering af fashionable boliger - fra store landområder til New York City lejligheder og byhuse. Men for hans Chatham, New York, country house, ville Murray koncentrere sine talenter i en mindre og mere personlig skala. Hvad gør dette 2.000 kvadratmeter bondehus mest bemærkelsesværdigt, er, hvordan denne ejer / arkitekt var i stand til samtidig at genetablere sin historiske integritet, mens han forsigtigt indførte en følelse af design på strukturen og indarbejdede de moderne funktioner, som hans unge familie havde brug for.

Gendanne fortiden

Flip gennem genoprettelse øjebliksbilleder i Murray kontor, er det svært at se hjemets få originale detaljer. Faktisk forekommer det usandsynligt, at meget mange væsentlige træk kunne have overlevet skader og tidskrævelser. Og hvad der er tilbage, må sikkert ligge gemt under årtier med uhyggelige ændringer og hensigtsmæssige løsninger.

"I 1960'erne og 70'erne var der blevet foretaget ændringer, som du godt kan forestille dig," siger Murray med et skud på hovedet. Nogle af de mere egregious lovovertrædelser omfattede droplofter og falsk træpaneler. "Og der var hule kerne døre overalt," siger han. "Men hylserne var originale, og dørene til jernens hængsler var stadig til stede." Murray peger på vinduerne og bemærker, at flere bevarede deres antikke glas, og andre havde stadig deres træbeklædning og paneler i intakt. "Så her var bare kernerne i dette rigtig sødt design, og det var spændende for os at forsøge at bringe det tilbage."

Med skabelsen af ​​den større stue, tog bondehusets familieværelse en ny rolle som Murrays spiseplads.

Med skabelsen af ​​den større stue, tog bondehusets familieværelse en ny rolle som Murrays spiseplads.

Antikke døre, der er placeret af entreprenøren - blev håndskåret og monteret i åbningerne med jernhængsler sikret fra et arkitektonisk bjergværft. Brændevinduer med brændevindue og træbrædder tog plads til aluminiums triple sashes. (Murray skifter skærmbilleder til stormvinduer hvert efterår.) Asfaltaket blev erstattet af cedar shakes. Nye rynker og ledere af blycoated kobber blev installeret, det samme materiale valgt til taget af en veranda-tilsætning. Maling blev fjernet fra den 7 "hvide fyrretræsgulv i indgangshallen såvel som fra trappernes nystolpe og banister. Hvor gulvene var blevet beskadiget, blev nederlandskere skåret - en tidskærmet reparationsmetode.

Passende nye elementer blev indført under restaureringen også, men disse blev informeret af eksisterende funktioner. En bemærkelsesværdig undtagelse var tilføjelsen af ​​støbejerns radiatorer. Tidligere havde hjemmet et tvungenluftvarmesystem, og anden sal var uopvarmet. Murray installerede 10 istandsatte radiatorer fra en Hudson, New York, bjærgningsværft, hvor de hovedsagelig overfor hinanden ligger i rummets udvendige hjørner i stedet for direkte under vinduer. Resultatet forbedrede opvarmning i hele huset, samtidig med at hvert værelse blev forbedret.

Etablering af en følelse af design

Selvom huset tilsyneladende er en græsk genoplivning, skyldes det meget af sit design til regionens bondegårdssprog og til ren nødvendighed. I modsætning til en traditionel græsk genoplivning er f.eks. Hoveddøren ikke på gavlenden. Gablen vender mod en stejl vestlig skråning, så døren kunne simpelthen ikke være placeret der.

"Der var en bestemt quirkiness uden nogen særlig måde at løse det, men at gå med det," siger Murray om posten. Han installerede en antik dør med en overdør og transom, tilføjede et vognlys og overførte et vindue fra køkkenet til et sted over indgangen og balancerede et andet vindue på den anden historie.

"Hvad vi forsøgte at gøre var at skabe en pænere sammensætningsfølelse ved den indgang," siger Murray. "Placeringen af ​​vinduet ovenfor og tilføjelsen af ​​transom giver det lidt mere vægt."

Den nye køkken- og våbenhustilsætning på husets østlige side opfyldte en række designmål. Det byder på tiltrængt boligareal og tilføjer sammensætningen til en følelse af organisk vækst der sker gennem årene. Derudover aktiverer den nye fløj denne ende af huset og forbinder det tættere med en lille stenhusbygning på ejendommen.

"Alt om køkkenet blev undersøgt med hensyn til balance og med hensyn til massering," forklarer Murray. Vasken er centreret under vinduer i verandavæggen, og skabene er placeret i symmetrisk sammenhæng med hinanden.Periode detaljer omfatter skolehus lys armaturer og loft ventilator, som er suspenderet fra bakken loftet.

Indenfor åbnede Murray den nordlige udsigt ved at installere vinduer på hver side af en ny pejs i stuen. Pejsen blev bygget af gamle mursten, og pejsværktøjerne, gnistfangeren og andironerne blev alle udformet af hovedsmederen på Hancock Shaker Village i nærheden Pittsfield, Massachusetts. I stuen vendte Murray kælderdøren tilbage til sin oprindelige position ved siden af ​​pejsen. Den nye pejs surround indbygger denne dør, genindføre et idiosynkratisk element, der var gået tabt årtier tidligere.

Moderne følelser

Blandt udfordringerne for enhver renovering af et gammelt hjem er at finde måder at udnytte det eksisterende rum bedre og - om nødvendigt - for at forstørre rummet hensigtsmæssigt. Som hjemkøbere blev Murrays tiltrukket af strukturens kompakte, ryddelige og ukomplicerede design, og det var vigtigt for dem at bevare det. Men som arkitekt anerkendte Murray også, at der var et behov for at opdatere bygningen for at rumme en moderne familie - i dette tilfælde hans eget.

Huset som de fandt det var en simpel L-form. På første sal var et alrum placeret øst for indgangen og en spisestue, lille køkken og bad var placeret mod nord. En stråle mellem spisestuen og køkkenet blev erstattet af en stålstråle, og det nyåbnede rum skabte et stort opholdsstue. Det nye køkken med tilstødende veranda, bad og mudder blev derefter bygget bagved huset. Køkkenet åbner ud til spisestuen, som, som Murray forklarer, "for al hensigt er blevet vores familieværelse."

Det nye køkken tilbød Murray mulighed for at bøje sin kreative muskel og endda spille lidt. "Jeg var meget opmærksom på dette layout," siger han, "dels fordi det var sjovt." Eksempelvis rejste han bogstaveligt taget taget i køkkenet og angav et 10'6 "bakkeloft." Ellers har huset 8'2 "lofter, og jeg følte, at det var vigtigt at have en kontrast i forhold til rummets rum."

Murray overvejede omhyggeligt, hvordan møbler og inventar også kunne passe ind i dette volumen. "Alt om køkkenet blev undersøgt med hensyn til balance og med hensyn til massering," forklarer han. Komfuret og hætten danner et midtpunkt bag på værelset med et øvre skab og et vindue placeret symmetrisk på begge sider. Skabe er afbalanceret på begge sider af dørene til spisestuen.

Andre opdateringer og forbedringer, der appellerer til et moderne boligejeres sensibiliteter, blev foretaget ovenpå. Garderobeskabe blev forstørret, og to små badeværelser blev kombineret for at gøre en stor med en stående bruser og karbad. Det lille fjerde soveværelse blev omdannet til en undersøgelse ved at fjerne døråbningen til hallen og gøre lokalet tilgængeligt kun fra soveværelset. Murray rejste et lille indvendigt vindue i undersøgelsen med udsigt over trappen. "Når jeg er ved skrivebordet, kan jeg se hallen og stadig være involveret i hvad der sker", siger han.

Disse ændringer blev omhyggeligt vedtaget for at bevare bygningen karakter og hvad Murray refererer til som "enkelhed og håndterbarhed" af huset. "Min kone [Antoinette] siger, at huset var heldigt, at vi kom over det. Og der er bare noget ret om at regenerere en bygning som denne og vide, at der vil være dem der vil nyde det forbi os."

J. Robert Ostergaarder en freelance skribent der bor i New York.

Forfatter Af Artiklen: Oliver Larsen. Unabhängiger Konstrukteur und technischer Experte. Arbeitserfahrung in der Baubranche seit 1980. Fachkompetenz in den Richtungen: Bau, Architektur, Design, Hausbau.

Instruktion Video: The Ruse at Gallipoli and the Siege of Kovno I THE GREAT WAR - Week 55.


Del Med Dine Venner
Tilføj En Kommentar